O NAMA

R-COMERC d.o.o. osnovan je 1998.god. u Tuzli, i od tada se razvio u jednu od renomiranih kuća iz oblasti zaštite na radu u BiH, prije svega zahvaljujući principima prema kojima posluje i saradnji sa renomiranim partnerima.
 
 
MISIJA
 
Naša misija je uvođenje svjetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama u svim granama industrije, kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima Ličnih zaštitnih sredstava, kako bi smo unaprijedili bezbjednost i kvalitet života radnika na radnom mjestu.
 
 
VIZIJA
 
U svom poslovanju suočavamo se sa velikim brojem izazova. Stalni razvoj je od suštinskog značaja pošto omogučava kompaniji da drži korak sa konkurencijom i da se lakše prilagođava konstantnim promjenama u poslovnom okruženju.
 
Koristeći svo svoje znanje i iskustvo skupljeno tokom proteklih 25 godina u oblasti Lićne zaštite na radu, R-COMERC želi da izađe u susret izazovima današnjice, i kao takvi spremni smo odgovoriti svim Vašim zahtjevima kako bi Vaš rad bio siguran. 
Zaštita na radu je ogledalo kvalitete rada svake firme, a naša vizija je pomoći vam da u tome budete što uspješniji.

Naš prodajni asortiman čine proizvodi koji su certificirani i usklađeni sa direktivom 89/686/EEZ (ili uredbom EU-a 2016/425), a koji nastojimo kontinuirano dopunjavati novitetima i svjetskim trendovima iz oblasti zaštite na radu.
Savremen način poslovanja, u svakom svom segmentu, u svim granama industrije, zahtijeva svakodnevne promjene i poboljšanja.
R-COMERC će nastaviti da razvija svoju djelatnost, prateći inovacije koje nam nude renomirani proizvođači Lićne zaštitne opreme, što dugoroćno treba da dovede do značajnog napretka i zajedničkog zadovoljstva poslovnih partnera, zaposlenog osoblja, okoline i krajnjeg potrošaća.


Hvala na ukazanom povjerenju!
 

 

                                                                            PREUZMITE KATALOG:   https://fliphtml5.com/ostrk/nirl

 
0 0

Anketa

Da li Vam se sviđa naša nova stranica?
Brojač posjeta

Broj online korisnika: 3

Broj jedinstvenih posjeta: 44021

Ukupno pregleda: 366114